Edit
Click here to add content.

Onze missie:

Persoonlijke ontwikkeling cool maken!

Wij hebben het onze missie gemaakt om kinderen in hun kracht te zetten en hen bewust te maken van zichzelf, hun omgeving en alle mogelijkheden die de wereld ze te bieden heeft. Het is onze wens dat kinderen op jonge leeftijd bewust bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling op een praktische manier en vooral leuke manier. Zodat zij klaar zijn voor een gelukkige toekomst waarin creativiteit en zelfbewustzijn een grote rol spelen. 

Initiatiefnemer en conceptonwikkelaar

Mike Groenweg

Van kansarm naar kansrijk. Dat is mijn pad tot nu toe geweest. In mijn jeugd zorgden persoonlijke problemen ervoor dat mijn talenten niet tot uiting kwamen. Ik werkte mijzelf altijd in de problemen. Ik moest door het diepste dal gaan om in te zien dat ik mijn mindset moest veranderen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met zelfontwikkeling. In mijn diepste dal ben ik een succesvol bedrijf begonnen in het verzorgen van workshops en het begeleiden van jongeren. Ik zie het als mijn passie om mensen blij te maken en iets te leren. Ik onderscheid mezelf door veel mindset trainingen in mijn workshops te verwerken. Mijn kracht is dat ik kinderen en jongeren kan bereiken, motiveren en activeren. En het gevoel dat dat mij geeft is ongelofelijk. Al mijn eigen problemen zijn inmiddels opgelost, ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ik heb de controle over mijn eigen leven weer terug. 

Maar ik wil meer. Ik wil impact maken. Ik wil verandering brengen in de wereld. Ik wil mijn ervaringen delen met zoveel mogelijk kinderen om hen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. En dat lukt mij niet met live workshops op locatie. Daarom heb ik de laatste jaren al mijn 'vrije' tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van mijzelf en dit platform. Ik heb mij verdiept in levenslessen van mijzelf en anderen en verwerkt in content wat op deze website te vinden is. Ik ben samenwerkingen aangegaan met lesontwikkelaars en pedagogen. Ik ben gegroeid als ondernemer en persoon. Ik heb 8 jaar naar dit moment toegewerkt. En het voelt goed nu. Hoewel het platform en ik nooit uitgegroeid zullen zijn, zijn we wel klaar om het te delen met de wereld en impact te maken! 

Like Biggie said:

It was all a dream!

Hiphop heeft veel betekenissen voor mij. Voor mij zat er veel waarde in de emotie van hiphop. Die voel ik tot op de dag van vandaag, nog steeds, tot diep in mijn ziel. Ik keek op naar hiphop sterren zoals Tupac, Wu-Tang Clan, KRS-One, DMX, Mobb Deep, Talib Kwali, Moss Def en Biggie. Zij waren in staat om vanuit niets, iets te maken. Vanuit een achtergrond waar ongelijkheid en armoede een grote rol speelde. Zij leerde mij om emoties te kanaliseren in muziek en te vechten voor idealen. De emotie van hun muziek lifte mij op en gaf mij kracht. Als zij vanuit hun situatie al die roem en successen konden boeken, moest mij dat ook kunnen lukken. Deze visie heeft mijn leven op het juiste pad gebracht. Stap voor stap. Een heleboel kleine successen maakte mijn leven tot een succes. Ik leef nog steeds volgens deze waarden. Ik heb de regie over mijn leven. Wie had dat ooit gedacht?! Leerkrachten en jeugdwerkers in ieder geval niet. En dat snap ik. Mijn mindset was ten der tijd destructief. Uiteindelijk moet je het zelf doen. Geluk maak je zelf en je moet zelf de verantwoordelijkheid nemen. Wat mij enorm geholpen heeft is om dingen te zoeken waar ik passie voor heb. Doen wat ik leuk vind om te doen. Daar in doorontwikkelen en doorzetten, ook als het tegenzit. 20 jaar later doe ik niet anders. Ik doe precies wat ik leuk vind om te doen. Ik run samen met mijn vriendin mijn bedrijven en ik heb twee gelukkige kinderen die niks te kort komen. Dat is wat hiphop voor mij betekend heeft. Dat is ook de reden waarom Superskillz alles benaderd vanuit muziek, (interactieve) films, workshops en creativiteit. Daar zit de kracht van kinderen, daar zitten de dromen, welk rugzakje ze ook meedragen. 

Ambitie als startpunt voor persoonlijke groei!

Bij alles wat we doen, ligt de focus op het potentieel. En niet alleen het potentieel van onze gebruikers, maar ook het potentieel van onszelf. Ook wij zijn continu in beweging. Als mens kom je in beweging als waarden en drijfveren worden aangesproken. Op die manier komt talent tot bloei en worden obstakels overwonnen. 

Ons dreamteam

Alleen was het nooit mogelijk om iets tofs neer te zetten zoals dit.

Marieke van Schelven

Organisatie

Michelle van der Linden

Pedagoog

Naomi Diop

Stem Hoomie Stacey

Lorraine Piris

Stem Hoomie Tom

Angela Vergouwen

Stem Hoomie Zarah

Arjan van Tricht

Componist

Joost van Dorst

Grafische vormgever

Melanie

Dans docent

Jeroen van de Ven

Dans docent

Rinke Huisman

Educatief Auteur

Cathelijne Martijn

Dans docent

Superster: De Flexfactor 1 is een uitgebreid programma voor alle kinderen die meer wil leren over zichzelf, hun talenten en ambities. Na het kijken van een interactieve film, waarin zij zelf de keuzes maken, gaan de kids aan de slag met talloze uitdagende opdrachten. Spelenderwijs worden onderwerpen waarmee elk kind te maken krijgt stap voor stap behandeld. Denk aan erachter komen wat je leuk vindt en goed kan, populair zijn of gepest worden, omgaan met emoties, social media, mindset en vriendschappen. Naast deze cursussen gaan de kinderen, tijdens digitale workshops, aan de slag met hun eigen talent. Superster is een waardevolle toevoeging aan de ontwikkeling voor alle kinderen t/m 12 jaar. 

Thema’s:

Elk thema heeft zijn eigen module met verschillende creatieve opdrachten. De modules kan je onderaan deze pagina vinden. De thema’s worden in 3 niveau’s aangeboden op de pagina cursussen. 


Superster is voor kinderen die belemmerd worden in hun ontwikkeling en/of gedrag, waarbij sprake is van:

 • Faalangst
 • Woede uitbarstingen
 • Pesten/ gepest worden
 • Depressie/ somberheid
 • Eenzaamheid
 • Liegen
 • Angstgevoelens
 • Gebrekkig zelfvertrouwen
 • Perfectionisme
 • Scheiding van ouders
 • Moeite met omgaan met tegenslagen
 • Gebrekkig doorzettingsvermogen
 • Overgewicht

Kinderen waarbij sprake is van gedragsstoornissen, zoals:

 • ASS (Autisme Spectrum Stoornis)
 • ADHD (Attention Deficit Disorder)
 • ODD (Oppositional Defiant Disorder)
 • MCDD (Multi Complex Disorder)
 • DCD (Developmental Coördination Disorder)
 • Hechtingsproblematiek


1 maand gratis testen?

Laat uw gegevens achter

Binnen 24 uur
sturen wij u een bericht met inloggegevens.